Träning med en balansdyna!

Ni vet ju redan att jag gillar att träna och att jag ständigt söker efter nya roliga utmaningar. Jag har precis börjat med balansdyna (även kallat balanskudde) och jag verkligen älskar denna praktiska lilla grej! När man tränar med mindre redskap så kan man alltid ta fram och köra lite hemma och det är något som jag verkligen uppskattar.

Jag vet att det är många som gillar att ta sig iväg till gym eller träningslokal, men jag har mer och mer börjat uppskatta det här med att ha möjligheten att träna hemma. Det finns massor av fördelar och jag är ganska säker på att många av er håller med mig, eller hur? Till exempel har jag också en motionscykel i mitt vardagsrum som jag skrev om här.

Rätt träningsredskap för rätt person

Vi är alla olika och vi gillar olika typer av träning, Sedan har vi också det här med kroppsbyggnad, vilket påverkar mycket. Som ni vet så är jag ju väldigt lång och det har stoppat mig från vissa saker inom träning, men det har också varit en fördel i andra fall.

Men med en balansdyna så kan alla vara med, för det passar, likt exempelvis träningsband, för olika typer av personer och olika typer av kroppshydda. Det är alltid kul att hitta träningsmöjligheter där man kan träna ihop med kompisar. Det tycker i alla fall jag! Visst är det kul att träna ensam också, men lite extra pepp följer ju när man är flera.

Ta vara på det härliga med att träna!

Det är verkligen toppen med träning, det vet många av er. Jag vill bara passa på att säga en sak och det är att ni som inte gillar att träna förmodligen tränar ”fel”. Gör så att ni bestämmer er för att spana in lite nya grejer inom träning, för då gör du det möjligt att få ta vara på allt det som är härligt med att träna!