Stressig vardag och ny blogg!

Jag brukar vara bra på att hålla saker och ting under kontroll, men nu har det bara ballat ur totalt! Vi håller på att renovera ett hus samtidigt som jag har tentor att göra och en massa annat som gör att det blir superstressigt med livet. Jag som älskar att träna vill ju gärna att det ska finnas tid till det utan att det ska bli för mycket, men som det ser ut just nu så är det svårt att få in det på ett bra sätt.

Bygga hus

Vi har i alla fall lyckats med att se till så att vi inte isolerar oss mitt upp i all stress, utan vi ser till att umgås med våra vänner så mycket vi bara kan och det gör att det känns uthärdligt med allt annat som händer just nu.

Det är verkligen viktigt att ha bra vänner när man gör sådana saker som att renovera ett hus, för det tar verkligen på krafterna att göra det. Det är nästan så att det borde vara en varningstriangel på att renovera hus som projekt, så tänk på det! Som tur är så är jag ju så himla lång, så jag kan fixa mycket av det som min tjej behöver stege till på ett snabbare och mer effektivt sätt, så det är ju bra. Att dela upp alla göromål när det är renovering är viktigt! En annan sak som är viktigt är att alltid ha bra musik på när man gör sådant här, för det gör att man blir peppad!