Att ta sig tid att bara ”hänga”

Man tänker ju ofta att det borde finnas mer tid för vanligt ”häng” när man pluggar, men ibland är det ju så intensivt att det bara inte går! Jag gillar att åka iväg på längre semesterresor tillsammans med kompisarna när vi har tid och den senaste tiden har vi åkt till olika delar av USA ett par gånger. Istället för att stressa runt så har vi valt att ta det lugnt och ta olika delar då och då. Jag måste säga att det är något jag rekommenderar, så alla ni som är sugna på USA – gör så!

Det är så himla bra att åka dit för mig som är så lång och för min kompis som har gått upp mycket i vikt den senaste tiden, för även om man kan hitta allt på nätet nuförtiden så är det väldigt trevligt att komma in i en vanlig butik och hitta kläder som passar en för en gångs skull!

Att hänga i största allmänhet går ju faktiskt att kombinera med typ träning och det brukar jag göra när det är för mycket plugg, så då kan jag åtminstone träffa kompisar medan vi tränar ihop! Jag gillar ju annars att ha musik på oavsett vad jag gör, men att kunna prata lite med vänner är viktigare när man har mycket att göra och inte hinner med vanligt ”häng”.