Att göra det man gillar så mycket som möjligt!

Jag gillar att träna, musik i nästan alla former och att festa med mina vänner. Dessa intressen är ju knappast ovanliga, utan jag delar dem med många. Att jag pluggar på universitetet gör bara att det är ännu fler personer med gemensamma nämnare jag hittar och det är bra.

När man pluggar är det viktigt att man har ett gäng att hänga med av olika anledningar. Det kan bli för mycket, eller för lite plugg ibland och då är det bra att ha ett bra gäng att vara med. Man kan inte alltid klara av allting själv, utan man ska låta allt det som är positivt med att vara många komma fram! Man kan ju till exempel plugga ihop, laga mat ihop och en massa annat. Det känns mindre stressigt och mindre tungt att sköta om allting som ska skötas om när man är flera!

Jag, som är väldigt lång, har haft lite dåligt självförtroende just av den anledningen, men genom ett bra kompisgäng och en drömflickvän så börjar det att gå över mer och mer. Jag önskar att vi inte hade issues med vårt utseende, men det har vi ju. Det är verkligen supertrist och jag hoppas att vi utvecklas till att bli snällare mot varandra och acceptera varandras olikheter!

Att tänka efter vad man verkligen gillar allra mest är klokt för då kan man sedan se till så att man får in så mycket som möjligt av det i livet. Man ska ju må så bra som möjligt och det gör man genom att göra det man älskar!